Resultants

Waarom zou je ons contacten?

Optimaliseren doen we natuurlijk niet alleen, dat kunnen we niet alleen, dat doen we samen met jou. Doordat onze consultants jarenlang zelf in de chemische- of procesindustrie hebben gewerkt, bij verschillende bedrijven, in diverse rollen binnen operations en engineering, kunnen we kritische vragen stellen waardoor je zelf ook anders naar je proces gaat kijken. En daarmee komen we vaak samen tot inzichten waar we besparingen of optimalisaties kunnen bereiken. En doordat we die praktijkervaring hebben, blijft het niet bij een theoretische benadering alleen maar kunnen we je helpen om die besparingen ook daadwerkelijk te implementeren. Resultaatgericht. We spreken dan ook liever over Resultants in plaats van over Consultants.

  • Hoewel we misschien geen rocket-science toepassen, wordt de methodiek die we gebruiken doorgaans niet standaard toegepast bij de bedrijven waar wij komen (bijvoorbeeld het plaatsen van clamp-on metingen om op gebruikersniveau te meten waar de energie naartoe gaat of het vaststellen van performance criteria voorafgaand aan een verbetertraject).
  • Wij zijn “niet gehinderd door enige voorkennis”. Wij kijken met een frisse blik naar een situatie. Wij zien de geleidelijke veranderingen niet die in de loop der jaren zijn geïmplementeerd, maar kunnen alleen de totale efficiency zien. Zoals die nu is.
  • Technologie en data productie stijgt exponentieel. Gaan we er anno nu nog steeds vanuit dat de plantinformatie trends waarbij op de x-as de tijd staat en op de y-as de procesparameters de beste manier van informatieanalyse is?
  • Er is vaak te weinig aandacht en tijd vanuit de eigen organisatie omdat er andere prio’s zijn. De focus ligt op de productie te waarborgen, niet om te optimaliseren. Toch wordt de druk vanuit de overheid steeds verder opgevoerd. Wij helpen je uit die catch 22 situatie.

Spreekt één of meer van deze voorbeelden je aan? Neem dan contact met ons op om hierover eens met elkaar van gedachten te kunnen wisselen. Of lees vast onze visie op procesoptimalisatie in ons e-book:

Testprocedure

“Het vasthouden van een reling heeft nog nooit een explosie voorkomen”

Enrico Lammers