Partners van pro6com

Als resultants werken we niet alleen met onze vaste medewerkers, maar maken we ook gebruik van een netwerk van partners, waaronder leveranciers van software en systemen, en externe experts. Door nauw samen te werken met deze partners kunnen we onze klanten voorzien van de best mogelijke oplossingen en expertise op maat.

Energy IO

Het onzichtbaar maken van energieverliezen is de expertise van Energy-IO. Door (tijdelijke) metingen van energieverliezen wordt energiedata verzameld en wordt met slimme software van deze data informatie gemaakt. Maar dé echte kracht zit in het combineren van energie-informatie en de kennis van procestechnologie in productieprocessen.

SRCM

De jarenlange productie- en procesveiligheidservaring van  SRCM is een welkome aanvulling op onze eigen expertise. We werken daarom nauw samen met SRCM op het gebied van veiligheidsmanagementsystemen, risicoanalyses zoals HAZOP en LOPA en advies op het gebied van Gevaarlijke Stoffen.

Paltrock Atex

Waar stopt explosieveiligheid en begint procesveiligheid? En andersom. Beiden hebben met elkaar te maken, maar vereisen hun eigen expertise. Om die reden werken we op het gebied van explosieveiligheid (ATEX) nauw samen met de experts van Paltrock ATEX.  Of het nu gaat om het opstellen van een explosieveiligheidsdocument, training of ondersteuning bij handhaving, hun specialisten werken transparant en praktijkgericht.

KEN Engineering

KEN engineering is een allround ingenieursbureau met meer dan veertig jaar ervaring. Van lead engineers, constructeurs, tot tekenaars en landmeters. KEN blinkt uit in het maakbaar maken van technische ideeën, in zeer uiteenlopende ontwerpdisciplines. Wij werken met elkaar samen op het gebied van veldinspecties in de explosieveiligheid.

InspectAID

Procesveiligheid en de integriteit van verschillende soorten installaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als het gaat om het aantonen van de integriteit van leidingen, tanks, vaten en ander equipment, werken we nauw samen met de experts van InspectAID.

Process Safety Congres

Het doel van dit congres is het versterken van de procesveiligheidscultuur door kennis te delen met mensen uit de sector. Pro6com is al een aantal jaren een van de sponsors van dit congres en verzorgt ook lezingen op het gebied van procesveiligheid op dit congres.