Unique, Accurate, Inventive, Reliable

De Netwerkeconomie

Pro6com is ervan overtuigd dat netwerkbedrijven een significant deel gaan uitmaken van de moderne economie. Bedrijven die samenwerken op basis van hun expertise om zo een unieke combinatie te vormen, die specifiek is toegesneden op de wensen van de klant. Met een kleine, vaste kern en een uitgebreid zakelijk netwerk wordt per project een op maat gesneden projectteam neergezet. Dus niet ‘What you get is what they got’, zoals bij reguliere ingenieursbureaus, maar ’What you need is what you get!”

Een netwerkorganisatie betekent een verbetering van het projectteam door:

  • Optimale prestaties dankzij benutting van specifieke competenties, expertise en ervaring. Pro6com heeft in de persoon van Enrico Lammers de unieke combinatie process/operations engineering én projectmanagement in huis. Hierdoor kunnen bij de uitvoering van een project vaak meteen de specificaties worden bepaald en/of de controleberekeningen worden uitgevoerd

  • Flexibel: snel kunnen inspelen op gewijzigde omstandigheden

  • Onafhankelijk en neutraal

De WAT-relatie

Om de efficiency en effectiviteit van en binnen uw organisatie te kunnen verhogen en verduurzamen, gaan wij met u een WAT-relatie aan. WAT staat voor Working Apart Together, met andere woorden: wij opereren geïntegreerd in uw organisatie maar blijven zelfstandig en onafhankelijk. Onze gespecialiseerde adviseurs zijn gewend om zich snel in andere organisaties en teams in te leven. Door kennis en ervaring met uw eigen mensen te delen, wordt delen letterlijk vermenigvuldigen.