Wat klanten zeggen

We vroegen een aantal klanten hoe zij onze samenwerking ervaren. Dit is wat ze over ons zeggen.

“De SIL awareness training heeft een positieve goede indruk gemaakt bij de operators. Niets is mooier dan een tevreden learner/trainee en dat valt meestal niet mee. Dus complimenten!”

Ewald Bal, L&D Shell Pernis-Moerdijk

“In geval van hoge werkbelasting grijpen wij graag terug op de hulp van externe consultants die naast hun specifieke expertise op het gebied van instrumentele beveiligingsinrichtingen ook een duidelijke affiniteit met andere belendende vakgebieden, zoals proces technologie, hebben. Dit draagt bij tot een praktijkgerichte en kwalitatief hoogwaardige aanpak.

Om genoemde redenen hebben wij enkele medewerkers van pro6com geaccrediteerd voor design en verificatie werkzaamheden bij DSM”

Udo Dehner, Corporate Lead Functional Safety - DSM

“Toen ik op korte termijn hulp nodig had om  een HAZOP te faciliteren heeft Pro6com mij perfect geholpen zodat we snel verder konden met de engineering op basis van een goed onderbouwd verhaal!”

Cristel de Baas, Project Manager bij DSM

“Betrouwbaar bedrijf, kennis van zaken en waar we met vertrouwen een opdracht kunnen verstrekken. Een bedrijf dat ontzorgt.”

Ron van der Linden, Engineer - Equans West Industrie

“Sinds een aantal jaren maken wij naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Pro6com op het gebied van Process- en Functional Safety.

Naast het feit dat we kunnen rekenen op de deskundigheid van Pro6com helpt Pro6com ons ook proactief om onze organisatie op het gebied van Process- en Functional Safety naar een nog hoger niveau te brengen.”

Ferry van Muijden, Projectmanager Regio Zuid, Equans

“Pro6com is een bedrijf met heel veel specialistische kennis in huis over Functional Safety.

Ze hebben bewezen op een holistische wijze naar onze Safety Instrumented Functions (SIF’s) te kunnen kijken en goed mee te kunnen denken over mogelijkheden om onze systemen nog beter te krijgen dan ze al zijn. “

Ruud Timmermans, Automation Lead VTTI B.V.

“Wij zijn met een upgrade project van onze DCS en SIS systemen bezig. Een mooi ijkpunt om eens te kijken wat er in het huidige digitale tijdperk aan technologie te verkrijgen is.

We werken samen met de experts van pro6com om die nieuwe technologie in te zetten. Hiermee kunnen we onze Process Safety Lifecycle en daarmee HAZOP, LOPA, SIL, Cause & Effect en testsheets op een hoger plan tillen.

Dit maakt de plant niet alleen veiliger, maar bespaart ons straks ook heel veel tijd en kosten.”

Sanco Glerum, HS Engineer - INVISTA

“SIL gerelateerd werk en compliance met IEC 61511 blijft, ondanks de COVID-19 situatie waar we in zitten, een zeer hoge prioriteit voor CRODA.  We doen hier veel zelf aan, maar voelden de behoefte om te weten hoe goed we hierin slagen.

De Functional Safety Assessments (FSA’s) die door de experts van pro6com worden uitgevoerd geven ons het antwoord op die vraag.”

Viacheslav (Slava) Lobatyi, Engineering Manager - Croda Europe

“Pro6com is al geruime tijd een betrouwbare partner voor ons op het gebied van Process Safety Lifecycle. Naast de HAZOP’s en SIL verificaties bekijken we momenteel met hen de volgende stappen die we kunnen zetten om de aanbevelingen vanuit de HAZOP en verificatie te implementeren.”

John Mol, HSE&Q Manager - Lanxess

“In het R&D center van PWNT hebben we te maken met specifieke installaties en regelmatig veranderende configuraties, systemen, stoffen etc. Hierdoor hebben we regelmatig te maken met specifieke of onbekende wetgeving en veiligheidssituaties.

Pro6com weet dit goed te analyseren en helder te adviseren en rapporteren. Er wordt meegedacht hoe je dit in de praktijk daadwerkelijk voor elkaar krijgt, zodat het niet bij papier blijft.”

Rick Bakker, Teammanager Technology Development & Engineering - PWNT Water Technology

“Indorama zocht onafhankelijke kennis, om de procesveiligheid nog hoger te maken. Pro6com heeft de Hazops van Indorama geanalyseerd en bruikbare adviezen verstrekt die zullen worden toegepast”

Robin van Velde, Plant Protection Engineer - Indorama

“Als je denkt dat veiligheid duur is; probeer eens een ongeval”

Dr Trevor Kletz